MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, SALONUL AUTO DE LA SHANGHAI SI-A DESCHIS PORTILE
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

SALONUL AUTO DE LA SHANGHAI SI-A DESCHIS PORTILE

SALONUL AUTO DE LA SHANGHAI SI-A DESCHIS PORTILE


poze SALONUL AUTO DE LA SHANGHAI SI-A DESCHIS PORTILE

Salonul Auto de la Shanghai si-a deschis duminica portile, constructorii auto chinezi profitând de ocazie pentru a-si prezenta noile sedanuri si autoturisme de teren (SUV) cu care vor sa cucereasca piata mondiala. Pe fondul cresterii vânzarilor care au facut din China a doua piata auto din lume, Salonul de la Shanghai a devenit un eveniment important pentru mari constructori auto din SUA, Asia si Europa care doresc sa cucereasca aceasta piata. Chery Auto Co., cel mai mare constructor auto chinez, a profitat de acest eveniment, care se va derula pâna pe 28 aprilie, pentru a-si prezenta doua noi sedanuri care sunt destinate pentru export. Chery estimeaza ca în 2007 vânzarile sale externe vor creste cu 40%.

Anul trecut China a depasit Japonia si a devenit a doua piata auto din lume, dupa SUA. Vânzarile pe piata chineza au crescut cu 21,1% pâna la 7,2 milioane unitati, atât în beneficiul constructorilor auto straini cât si al producatorilor chinezi care doresc sa se extinda pe pietele externe. În 2006 constructorii auto chinezi au vândut 325.000 de autovehicule pe pietele externe, în principal în Asia, Africa si fosta URSS.

În prezent însa constructorii chinezi Chery Auto Co., Geely Group Co. si Chang’an Automobile Group Co. încearca sa patrunda pe pietele auto din SUA si Europa, chiar daca nu si-au fixata înca o data anumita.

Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, suv, salonul auto de la shanghai, chery, geely, chery auto, chang’an automobile

0 Comentarii pentru SALONUL AUTO DE LA SHANGHAI SI-A DESCHIS PORTILE


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile