MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA

SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA


poze SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA

SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA-1 SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA-2 SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA-3
SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA-4 SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA-5 SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA-6

Škoda Auto a produs la Vrchlabí automobilul Škoda Octavia cu numarul doua milioane. Modelul aniversar a fost Škoda Octavia Scout de culoare argintie, având o motorizare 2.0 TDI.

Constructorul ceh produce versiunea actuala de Octavia din 1996 (prima generatie a modelului Škoda Octavia a fost produsa în anii 1960). În 2004, Škoda a lansat a doua generatie, iar datorita popularitatii dobândite în rândurile clientilor continua sa produca vechiul model sub titulatura Octavia Tour.

Productia Škoda Octavia Tour se desfasoara în prezent la uzina din Vrchlabi, Cehia, iar pentru pietele din India, Rusia, Kazakhstan, Ucraina, Bosnia si China exista puncte de asamblare la nivel local. Škoda Octavia este produsa în Mlada Boleslav – Cehia, în timp ce pentru piata asiatica se asambleaza în India si China. Škoda Octavia este comercializata în India sub numele de Laura si în China sub denumirea de Ming Rui.

Pâna în prezent, Škoda a produs 1.315.000 de unitati din prima generatie Škoda Octavia si 685.000 de exemplare ale noii Octavia. Anul trecut, compania ceha a livrat 72.529 de unitati Škoda Octavia Tour si 237.422 Škoda Octavia II.

Škoda a livrat in 2007 in Romania 6.554 de unitati Octavia Tour si 7.900 de unitati Octavia II.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, skoda, productie, skoda octavia, octavia, octavia ii, skoda octavia ii

0 Comentarii pentru SKODA AUTO A PRODUS 2 MILIOANE DE SKODA OCTAVIA


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile