MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, SKODA AUTO INCEPE TESTELE CU FABIA SUPER 2000
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

SKODA AUTO INCEPE TESTELE CU FABIA SUPER 2000

SKODA AUTO INCEPE TESTELE CU FABIA SUPER 2000


poze SKODA AUTO INCEPE TESTELE CU FABIA SUPER 2000

SKODA AUTO INCEPE TESTELE CU FABIA SUPER 2000-1 SKODA AUTO INCEPE TESTELE CU FABIA SUPER 2000-2 SKODA AUTO INCEPE TESTELE CU FABIA SUPER 2000-3

Škoda Auto a început testele cu primul prototip Škoda Fabia Super 2000. Conceputa sa concureze la categoria Super 2000, masina are la baza design-ul celei de-a doua generatii Fabia. In conformitate cu normele FIA, este echipata cu un motor de doi litri aspirat cu patru cilindri, cutie de viteze secventiala în sase trepte si sistem de tractiune integrala cu trei diferentiale mecanice.

Cu aceasta ocazie, Dr. Eckhard Scholz, membru al consiliului director Škoda Auto si responsabil cu dezvoltarea tehnologica, a declarat: „Dorim sa ne exprimam bucuria de a începe testele cu Fabia Super 2000. Anul acesta ne propunem sa optimizam masina si sa obtinem certificarile necesare pentru a o putea utiliza atât la nivel national, cât si international. Data exacta a intrarii sale în competitie depinde de progresul pe care îl va înregistra, de rezultatele testelor, dar si de certificarea finala. De asemenea, ne-am propus ca automobilul sa fie oferit echipelor private. Noi îmbunatatiri vor fi aduse masinii în strânsa cooperare cu importatorii nostri din întreaga lume pe baza unui acord ce prevede prestarea de servicii catre client”.

Martin Lauer, Directorul de Comunicare, adauga: „O istorie de peste o suta de ani de implicare în motorsport este unica si suntem mândri sa putem continua povestea noastra de succes cu Fabia Super 2000. Pentru ca întrecerile de masini se bucura de popularitate pe întreg mapamondul, oferind oportunitati excelente de promovare a produselor noastre, suntem de parere ca masina va duce mai departe succesul si traditia marcii Škoda”.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, skoda, curse, prototip, fabia super 2000, skoda fabia super 2000, fia, teste

0 Comentarii pentru SKODA AUTO INCEPE TESTELE CU FABIA SUPER 2000


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile