MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, SKODA AUTO ISI FACE APARITIA LA RALIUL BOEMIEI
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

SKODA AUTO ISI FACE APARITIA LA RALIUL BOEMIEI

SKODA AUTO ISI FACE APARITIA LA RALIUL BOEMIEI


poze SKODA AUTO ISI FACE APARITIA LA RALIUL BOEMIEI

SKODA AUTO ISI FACE APARITIA LA RALIUL BOEMIEI-1 SKODA AUTO ISI FACE APARITIA LA RALIUL BOEMIEI-2 SKODA AUTO ISI FACE APARITIA LA RALIUL BOEMIEI-3
SKODA AUTO ISI FACE APARITIA LA RALIUL BOEMIEI-4

Cea de-a 35-a editie a Raliului Boemia pastreaza traditia debutând pe data de 4 iulie la Muzeul Škoda Auto din Mladá Boleslav. Începând cu 4 iulie, raliul are loc sub auspiciile sagetii înaripate cehesti. Febra competitionala a orasului de origine a automobilelor Škoda s-a materializat într-un spectacol atractiv, o cursa de automobile de epoca si, în aparitia în premiera a prototipului Škoda Fabia Super 2000, cel mai nou automobil de competitie dezvoltat de companie.

Echipa de piloti implicata în procesul de testare si optimizare a noului automobil de raliuri Fabia Super 2000 îi va avea în componenta pe Jan Kopecký, unul dintre cei mai talentati piloti de raliuri din Cehia, pe Raimund Baumschlager, multiplul câstigator al Raliului Austriei, pe fostul campion mondial, Sebastian Lindholm, din Finlanda si pe vedeta raliurilor, actualul dublu campion mondial, Carlos Sainz.

Automobilul Škoda Fabia Super 2000 este prevazut cu un motor aspirat de 2 litri, în 4 cilindri, fabricat pe baza motorului de serie 2.0. FSI / 110 kW, transmisie cu sase trepte, tractiune integrala si trei diferentiale pasive. Lungimea automobilului este de 3.992 mm, latimea de 1.978 mm si ampatamentul de 2.486 mm. Toti parametrii automobilului sunt în conformitate cu regulamentul FIA (Federatia Internationala de Automobilism).
Vezi stiri auto despre:
masini, skoda, curse, raliu, fabia super 2000, skoda fabia super 2000, fsi, raliul boemia

0 Comentarii pentru SKODA AUTO ISI FACE APARITIA LA RALIUL BOEMIEI


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile