MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, SKODA ROOMSTER WORKSHOP PE TEMA DESIGNULUI AUTO
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

SKODA ROOMSTER WORKSHOP PE TEMA DESIGNULUI AUTO

SKODA ROOMSTER WORKSHOP PE TEMA DESIGNULUI AUTO


poze SKODA ROOMSTER WORKSHOP PE TEMA DESIGNULUI AUTO

Între 10 si 11 aprilie, marca Škoda împreuna cu Centrul Ceh organizeaza conferinta si workshopul pe tema designului auto din cadrul Filter Design 2008, prima competitie independenta creata special pentru tinerii designeri din România. Ajunsa la cea de-a doua editie, competitia a fost conceputa pentru a testa talentul tinerilor designeri români la categoriile: design grafic, design industrial, design auto, design vestimentar, design de ambalaj, design 3D, web design si freestyle design. Anul acesta, Filter Design a mai organizat doua astfel de evenimente pe tema designului grafic si industrial.

Principalul invitat al evenimentului ce va avea loc între 10 si 11 aprilie va fi Peter Wouda, creatorul Škoda Roomster, actualmente designer pentru marca Volkswagen. Designerul Peter Wouda va descrie în detaliu felul în care a luat nastere masina Škoda Roomster, de la primele idei si schite, pâna la concept si intrare în productie. Modelul creat de Wouda a debutat ca “studiu” la Salonul International de la Frankfurt (IAA) din 2003, însa, datorita reactiilor pozitive pe care le-a stârnit, a fost ulterior transformat într-un model de serie.

Alte teme de interes pentru tinerii designeri ce vor fi atinse de-a lungul celor doua zile: desenul si designul auto, designul de produs, precum si perspectiva asupra designului industrial. În plus, publicul va asista la o prezentare sustinuta de renumitul designer a întregului proces de design într-o companie mare precum Škoda.

Atât la conferinta, cât si la workshop vor fi expuse schitele originale, modelul concept la scara 1:1 prezentat în 2003 la Frankfurt, si chiar o masina Škoda Roomster. Conferinta este deschisa publicului larg vorbitor de limba engleza, iar intrarea este gratuita.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, skoda, salonul auto de la frankfurt, roomster, skoda roomster, workshop

0 Comentarii pentru SKODA ROOMSTER WORKSHOP PE TEMA DESIGNULUI AUTO


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile