MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, SUBARU A LANSAT IN ROMANIA MOTORUL BOXER DIESEL
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

SUBARU A LANSAT IN ROMANIA MOTORUL BOXER DIESEL

SUBARU A LANSAT IN ROMANIA MOTORUL BOXER DIESEL


poze SUBARU A LANSAT IN ROMANIA MOTORUL BOXER DIESEL

Modelele Subaru Legacy si Subaru Outback vor fi echipate cu un motor diesel, care a fost lansat joi de Subaru Motors Trading, importatorul marcii în România. Noul motor Subaru Boxer Diesel a fost realizat ca urmare a orientarii consumatorilor catre automobilele alimentate cu motorina. „Pe piata din Europa în special, datorita canalizarii atentiei catre mediul înconjurator si catre economie, motoarele diesel sunt din ce în ce mai apreciate, fiind economice si potrivite conditiilor de trafic”, a declarat Stavros Kanonopoulos, general manager Subaru Motors Trading România, citat de Mediafax.

Modelele Legacy si Outback sunt comercializate în România la preturi începând cu 28.332 euro, respectiv 30.226 de euro. Subaru Motors Trading are o retea de dealeri autorizati cu 12 show-room-uri în Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara. Numarul de show-room-uri ar putea fi extins la 20 pâna la sfârsitul anului 2009.


Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, pret, subaru, subaru legacy, outback, legacy, subaru outback, pret subaru, pret subaru legacy, pret subaru outback

0 Comentarii pentru SUBARU A LANSAT IN ROMANIA MOTORUL BOXER DIESEL


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile