MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Saab Automobile pe drumul catre independenta
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Saab Automobile pe drumul catre independenta

Saab Automobile pe drumul catre independenta


poze Saab Automobile pe drumul catre independenta

Saab Automobile pe drumul catre independenta

- „astazi este începutul unui nou capitol în istoria Saab”

Dupa 20 de ani de proprietate straina, viitorul Saab este înca odata în mâini suedeze. Vineri, Tribunalul din Vänersborg a aprobat cererea de reorganizare si restructurare pe care reprezentantii Saab au înaintat-o azi dimineata.

“Azi este începutul unui nou capitol în istoria Saab”, declara Jan Ake Jonsson, Managing Director al Saab Automobile. “Acum recreeam Saab Automobile ca o unitate independenta. Drumul care ne asteapta nu va fi usor. Multi au fost deja afectati în urma crizei din industria auto si sacrificiile vor fi parte a viitorului nostru, dar dupa o perioada de decizii dificile vom avea asezata fundatia pentru un nou început.”

“Saab are o marca puternica si clar definita atât în Suedia cât si pe plan international. Avem o productie eficienta si dezvoltam o extindere a paletei de produse. De aceea am ales aceasta cale. Viitorul va fi dur, dar angajamentul care exista pentru sustinerea industriei auto suedeze si a Saab-ului ne va ajuta în parcurgerea acestui drum anevoios care se asterne în fata noastra.”

Pilotajul noului Saab Automobile în viitor va reveni unui grup format din trei personae: avocatul Guy Lofalk, numit de Tribunalul Regional ca Administrator, Jan Ake Jonsson în calitate de Managing Director al Saab si expertul în reorganizare internationala, Stephen Taylor.

Obiectivul reorganizarii companiei este acela de a creea stabilitate pe termen scurt, care sa stea la baza dezvoltarii unei solutii pe termen lung pentru Saab. Conform legii de reorganizare a societatilor din Suedia, o cerere de reorganizare nu este validata decât daca se constata premize reale ca procedura de reorganizare sa fie încununata de succes. Decizia de astazi a Tribunalului Regional a constatat existenta premizelor necesare validarii cererii .

„Pot sa afirm ca sunt impresionat de competentele din interiorul Saab” afirma Guy Lofalk, „si ca având trei modele care urmeaza a fi lansate în curând, ar fi fost pacat sa nu se încerce gasirea unei solutii pe termen lung”.
Vezi stiri auto despre:
masini, gm, general motors, piata europeana, faliment, saab

0 Comentarii pentru Saab Automobile pe drumul catre independenta


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile