MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Smart parking
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Smart parking

Smart parking


poze Smart  parking

Smart  parking-1 Smart  parking-2 Smart  parking-3

smart a initiat programul “smart parking”, cu ocazia concertului trupei britanice Massive Attack, din 2 august, de pe stadionul "Iolanda Balas Soter".

smart a creat o zona dedicata parcarii “a 30 de masini sau 60 de smart-uri”, evidentiind astfel unul dintre cele mai importante avantaje ale smart-ului: usurinta cu care gaseste loc de parcare.

Organizat pentru prima data la concertul Massive Attack, “smart parking” a fost un succes, adunând aproape 30 de smart-uri. Modelele fortwo Brabus si fortwo limited edition II au fost expuse chiar în incinta stadionului, pentru a putea fi admirate de toti fanii.

Atacul masiv al smart-urilor si-a început pregatirile cu câteva saptamâni înainte de concert prin anuntarea tuturor posesorilor de citadine afiliati “Clubului smart” si nu numai. Pe lânga bucuria de a conduce un smart, soferii au primit doua bilete la Massive Attack si un loc în parcarea special amenajata lânga intrarea stadionului.

Aceasta initiativa a evidentiat înca o data faptul ca un smart gaseste mereu un loc de parcare, chiar si într-un oras din ce în ce mai aglomerat. Programul “smart parking” va fi continuat, în viitor, la toate proiectele la care va participa marca smart.

smartul atrage deja un numar foarte mare de cumparatori în cautarea unei solutii la pretul mare al combustibilului, dar, în acelasi timp, îsi doresc o masina prietenoasa cu mediul înconjurator si foarte mobila în orasele aglomerate.

Soferii români au devenit mai constienti de necesitatea unor astfel de masini, dovada fiind cresterea vânzarilor la smart cu 150% în ultimele sase luni. (sursa - buletin APIA). În Statele Unite ale Americii este deja un record mondial - în doar 6 luni s-au vândut 13.958 de smart-uri.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, statistici, vanzari, marketing, smart, smart parking

0 Comentarii pentru Smart parking


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile