MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Spectacol auto in Bucuresti
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Spectacol auto in Bucuresti

Spectacol auto in Bucuresti


poze Spectacol auto in Bucuresti

Sezonul competitional auto 2008 se va deschide, in acest sfarsit de saptamana, cu prima etapa din Campionatul de Rally Sprint al Romaniei. Competitia se va desfasura duminica, 17 februarie, in incinta Romexpo pe un traseu special amenajat, iar la start sunt admise automobilele de competitii in configuratia de raliuri, dar si cele in configuratia de viteza in coasta.

„In cadrul competitiei „Rally-Sprint Bucuresti 2008” sunt admise si automobile specifice competitiilor de CVCR cu conditia echiparii corespunzatoare pentru o astfel de cursa. In functie de solicitari, pot fi admise automobile specifice competitiilor CVCR care nu sunt echipate astfel, dar care nu vor conta in clasamentul oficial al competitiei. In plus, la acest eveniment sunt admise si automobile neinmatriculate, caz in care organizatorul si oficialii competitiei pot solicita documente suplimentare din care sa reiasa provenienta automobilului, caracteristicile sale constructive si/sau dreptul de utilizare al conducatorului acestuia”, a spus Vlad Terzi, organizatorul „Rally-Sprint Bucuresti 2008”.

Lungimea traseului, din incinta complexului Romexpo, este de 15,6 km si va consta din parcugerea de sase ori a unei probe speciale in lungime de 2,6 km. Configuratia acestei probe va contine toate tipurile de viraje (ace de par, de doi, de trei, de patru, inclusiv portiuni in urcare si in coborare pe un traseu cu o latime considerabila) utile tuturor participantilor pentru o setare optima a automobilelor de competitii pentru prima etapa din CRR si CVCR. Startul la „Rally-Sprint Bucuresti 2008” se va da sambata, 17 februarie, la ora 13.00.
Vezi stiri auto despre:
masini, curse, raliu, campionatul national de raliuri, bucuresti, rally sprint bucuresti

0 Comentarii pentru Spectacol auto in Bucuresti


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile