MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, The star always shines from above
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

The star always shines from above

The star always shines from above


poze The star always shines from above

Este argumentul vizual care sustine noua identitate globala Mercedes-Benz, incepand cu 1 noiembrie 2007.

Astfel, celebra “stea” Mercedes-Benz a fost pusa intr-o noua lumina, venita atat ca o personificare a traditiei, maturitatii, cat si a inovatiei perpetue a brand-ului. Vitalitate si dinamism sunt atributele ce-si revendica rolul in noua etapa de evolutie a brand-ului. Crearea noului design a avut ca sursa de inspiratie istoria marcii si reprezinta momentul culminant al unei campanii de rebranding incepute din 2006.

Noua identitate va aparea pe toate materialele oficiale de comunicare de la Mercedes-Benz si va fi adoptata unanim de toti membrii familiei Mercedes - de la masini de pasageri pana la vehicule comerciale. Aceasta va integra textul principal intre o stea bidimensionala si inscriptia Mercedes-Benz, cu steaua intotdeauna asezata deasupra textului si inscriptia plasata in partea de jos a comunicarii scrise. Ca simbol aplicat pe masini, steaua Mercedes-Benz va ramane, insa, in varianta tridimensionala de pana acum.

Prima masina Mercedes-Benz asociata noului corporate design este Clasa C Estate, ce urmeaza sa fie lansata la inceputul lunii noiembrie.

Steaua Mercedes-Benz a devenit sinonima cu cea mai apreciata marca premium de automobile din lume. In 120 de ani de existenta, Mercedes-Benz a promovat inovatii pretioase, o pozitionare ferma a brandului si o diversificare continua a modelelor construite.

Nasterea noii identitati coincide cu transformarea denumirii companiei DaimlerChrysler in Daimler.

Modificarea s-a anuntat pe 4 octombrie 2007, la Berlin, in cadrul Adunarii Extraordinare a Actionarilor. Din luna noiembrie, country unit-urilor primesc numele corespunzator afacerii majoritare.

Ca urmare, DaimlerChrysler Automotive Romania a devenit Mercedes-Benz Romania. Pe langa marcile Mercedes-Benz si smart, Mercedes-Benz Romania va continua sa comercializeze brandurile Chrysler, Jeep si Dodge.

Unui nume nou i se potriveste o casa noua. Mercedes-Benz Romania isi va muta majoritatea birourilor la sfarsitul lunii noiembrie, noul sediu urmand sa fie pe strada Biharia, numarul 26.

“Dar, asa cum unele lucruri se transforma, altele pastreaza stabilitatea. In timp ce numele companiei noastre se schimba, scopul, responsabilitatea si structura noastra organizationala raman neschimbate si vom continua sa asiguram servicii de vanzare si post-vanzare pentru toate marcile pe care le reprezentam in Romania“. - Michael Grewe, presedinte Mercedes-Benz Romania.Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mercedes benz, daimler, clasa c, mercedes benz clasa c, rebranding

0 Comentarii pentru The star always shines from above


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile