MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Turneul Ibiza
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Turneul Ibiza

Turneul Ibiza


poze Turneul Ibiza

Camionul care a traversat timp de 40 de zile 17 tari din Europa de Vest si Centrala va aduce noul SEAT Ibiza si in România

11 orase din România vor avea ocazia de a privi îndeaproape noul SEAT Ibiza

„Turneul Ibiza” va parcurge în total 50.000 de kilometri

Începând cu 2 aprilie, data la care noul SEAT Ibiza si-a facut debutul international la Centrul de Prototipuri Martorell, trei ansambluri de prezentare impresionante, echipate cu vitrine din sticla si un spectacol de reflectoare au facut un turneu extins si captivant al Europei pentru a etala noul model SEAT înainte de lansarea comerciala a acestuia.

Designul si sportivitatea noului SEAT Ibiza au fost expuse în total în 17 tari europene în timpul „Turneului Ibiza” de 40 de zile, care va acoperi peste 50.000 de kilometri.

Orase precum Barcelona, Madrid, Lisabona, Londra, Paris, Geneva, Berlin, Cracovia, Amsterdam, Copenhaga, Roma si Strasbourg sunt câteva dintre destinatiile vizitate de coloana auto în timpul orelor de vârf, pentru a atrage atentia soferilor si trecatorilor.

Noul SEAT Ibiza si-a început turneul spaniol în San Sebastián înainte de a vizita Orense, Vigo, Pontevedra, Santiago de Compostela, Lugo, La Coruña, Gijón, Valladolid, Bilbao, Vitoria si Pamplona în nord; Madrid, Toledo si Salamanca în partea centrala; Zaragoza, Lleida, Girona, Barcelona, Valencia, Alicante si Murcia în est si Cáceres, Sevilia, Huelva, Cádiz, Córdoba, Almería, Málaga si Granada în sud.

În plus, „Turneul Ibiza” a fost prezent la marile curse automobilistice precum circuitul spaniol de Formula 1, care a avut loc pe 27 aprilie în Catalunya, la DTM-ul german care va avea loc pe pista italiana Mugello pe 4 mai sau la cea de-a treia editie a Campionatului Mondial de Turisme care a avut loc în Valencia între 17 si 18 mai.

Itinerarul coloanei auto poate fi urmarit de vizitatori pe microsite-ul www.seatibiza08.es, unde pot fi gasite datele si destinatiile Turneului Ibiza, cu clipuri video si fotografii actualizate ale celor mai importante aspecte ale turneului.

În România camionul va vizita 11 orase: Timisoara, Râmnicu Vâlcea, Bucuresti, Constanta, Braila, Galati, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea.

Camionul va sosi în capitala pe data de 15 iunie.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, seat, marketing, seat ibiza, ibiza, turneu, turneul ibiza

0 Comentarii pentru Turneul Ibiza


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile