MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, UN NOU SEDIU AL DIRECTIEI DE INMATRICULARI VEHICULE
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

UN NOU SEDIU AL DIRECTIEI DE INMATRICULARI VEHICULE

UN NOU SEDIU AL DIRECTIEI DE INMATRICULARI VEHICULE


poze UN NOU SEDIU AL DIRECTIEI DE INMATRICULARI VEHICULE

Luni se deschide noul sediu al Directiei de Înmatriculari Vehicule se deschide. Institutia are dotari la standarde europene. Astfel, se va reduce timpul de asteptare pentru soferii din Bucuresti si Ilfov care vor sa înmatriculeze masini sau sa obtina permise de conducere. Noul sediu al Directiei de Înmatriculari si Permise este situat pe Soseaua Pipera numarul 49, are 5 etaje, si o suprafata de peste 12 mii de metri patrati.

Cladirea dispune de o sala de asteptare de 200 de metri patrati, în timp ce parcarea are peste 400 de locuri. La parterul noului sediu functioneaza nu mai putin de 25 de ghisee. Accesul la acestea se face pe baza unor numere de ordine, pentru a se evita aglomeratia.

În acelasi sediu este amenajata si o sala în care se va sustine pe calculator proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere. În noul sediu functioneaza, pe lânga Directia de Înmatriculari si Permise, si serviciile unde soferii din Bucuresteni si Ilfov pot înmatricula masini sau obtine permise de conducere.

Cladirea a fost construita din veniturile Ministerului Internelor si Reformei Administrative provenite din fabricarea placilor auto. Costurile s-au ridicat la peste 55 de milioane de lei.

Autoritatile române sustin ca dotarile materiale ale centrului vor contribui la reducerea faptelor de coruptie, în conditiile în care majoritatea operatiunilor sunt computerizate.


Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, investitie, politia, inmatriculari, permis, permis auto, permis de conducere

0 Comentarii pentru UN NOU SEDIU AL DIRECTIEI DE INMATRICULARI VEHICULE


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile