MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Universul stilului noului Citroen C5 expus pe Champs Elysees
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Universul stilului noului Citroen C5 expus pe Champs Elysees

Universul stilului noului Citroen C5 expus pe Champs Elysees


poze Universul stilului noului Citroen C5 expus pe Champs Elysees

Universul stilului noului Citroen C5 expus pe Champs Elysees-1 Universul stilului noului Citroen C5 expus pe Champs Elysees-2 Universul stilului noului Citroen C5 expus pe Champs Elysees-3

Dupa un sezon aflat sub semnul inovatiei si un al doilea consacrat sportului cu motor, C_42, showroom-ul simbol Citroën aflat pe Champs-Elysées, inaugureaza o expozitie dedicata universului noului C5.

Cele doua versiuni, berlina si break, ale noului C5 afiseaza un design elegant si plin de distinctie, Citroën hotarand sa redea in C_42 ambianta acestui vehicul printr-un montaj surprinzator.

Interactiunea universului automobilului cu universul creativ

Pentru a crea un model asemenea noului C5, designerii auto se inspira din universuri creative cum ar fi cel al modei, decoratiunilor sau arhitectura pentru a dezvolta culori si materiale pentru vehicul.
C_42 ilustreaza prin scenariul inedit aceasta interactiune intre lumea automobilului si celelalte domenii ale design-ului.

Creatori de renume, sedusi de noul C5, au acceptat sa creeze pentru Citroën un univers al masinii prin decoruri interioare ale incaperilor unei case. Louis Vuitton, Bisazza, Bô, Marianne Guedin si Aquamass au contribuit la acest proiect punand la dispozitie obiecte emblematice pentru realizarea expozitiei.

3 ambiante : lounge, relaxare si spirit latin

In centrul cladirii din sticla, vizitatorii showroom-ului C_42 vor descoperi ambiantele noului C5, alaturi de vehiculul propriu-zis, in versiunea berlina si in cea break, denumita C5 Tourer, precum si de conceptul C5 Airscape, concept car ce a prefigurat noul C5 la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007.

Atmosfera « lounge » a noului C5 este infatisata prin amenajarea unui living cu vedere spre Champs-Elysées. Nuanta de brun dominanta ilustreaza luxul si eleganta. Confortul este ilustrat prin redarea unei sali de baie luminoasa, simbol al relaxarii. Caracterul noului C5 s-a tradus printr-o incapere de inspiratie latina, un univers care se declina intr-un decor dominat de negru si crom.

Citroën isi surprinde din nou publicul cu C_42, prin acest nou sezon intitulat C_CHIC.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, citroen, salonul auto de la frankfurt, citroen c5, c5, showroom, c5 tourer, citroen c5 tourer, c5 airscape, citroen c5 airscape

0 Comentarii pentru Universul stilului noului Citroen C5 expus pe Champs Elysees


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile