MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Vanzari Mazda in crestere in Romania
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Vanzari Mazda in crestere in Romania

Vanzari Mazda in crestere in Romania


poze Vanzari Mazda in crestere in Romania

Bucuresti, 4 noiembrie 2008 – Mazda îsi mentine trendul ascendent, în ciuda brizei reci care a patruns în aceasta toamna în mediul de afaceri din întreaga lume. Rezultatele lunii octombrie, precum si cifrele înregistrate în total pe anul 2008, pâna în acest moment, arata o crestere continua a Mazda în România.

Doar în luna octombrie, Mazda a vândut 218 autovehicule, reprezentând o crestere de 77,2% fata de perioada similara a anului trecut. Modelul care a contribuit în cea mai mare masura la acesta performanta este Mazda2, cu 89 de unitati comercializate, urmata de Mazda3 (59 de unitati) si Mazda6 (42 de unitati). De asemenea, cele 22 de unitati Mazda CX-7 comercializate pe parcursul acestei luni arata ca în România, Mazda este perceputa într-o mare masura drept brand premium.

Cumulat, în perioada ianuarie – octombrie, Mazda si-a triplat vânzarile comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungând în prezent la 2.291 de unitati comercializate. Cel mai bine vândut model a fost Mazda3, cu un total de 741 de unitati, urmat de Mazda2 (728 de autovehicule), Mazda6 (391 de unitati) si CX-7 (313 de autovehicule).

“Toate modelele din gama au o evolutie buna”, declara Cristian Rigu, Country Manager Mazda România. “Ca urmare a succesului înregistrat, am fost nevoiti sa revizuim în crestere obiectivul de vânzari stabilit initial pentru acest an, de la 2.000 la 2.500 de unitati comercializate. Luând în considerare forta brand-ului Mazda, dovedita recent, sunt sigur ca vom depasi chiar aceasta tinta, ajungând la un total de 2.700 de vehicule vândute în acest an”.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mazda, statistici, piata din romania, vanzari, mazda6, mazda3, mazda2, mazda cx-7, cx-7

0 Comentarii pentru Vanzari Mazda in crestere in Romania


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile