MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Vanzari record pentru Mazda in luna martie in Romania
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Vanzari record pentru Mazda in luna martie in Romania

Vanzari record pentru Mazda in luna martie in Romania


poze Vanzari record pentru Mazda in luna martie in Romania

Bucuresti, 2 aprilie 2008 – Mazda a înregistrat în luna martie cel mai bun rezultat de vânzari din istoria marcii în România, cu 282 de unitati comercializate, de cinci ori mai mult decât în martie 2007. Astfel, în doar trei luni, Mazda a vândut deja 626 de vehicule, o noua performanta pentru constructorul nipon si o crestere de 545% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Toata gama Mazda a obtinut rezultate foarte bune. Cu toate acestea, în luna martie, modelul care a detinut ponderea cea mai mare în vânzari a fost Mazda3 cu 136 unitati, numar care reprezinta un alt record pentru companie. Alte modele care contribuie constant la cresterea volumului de vânzari sunt Mazda2 (cu 69 unitati în martie), CX-7 (cu 39 unitati) si noua Mazda6 (cu 28 unitati).

“România este deja una dintre principalele piete pentru Mazda în Europa Centrala si de Sud-Est”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România. “În 2007, Mazda a crescut în România atât în termeni de vânzari si brand awareness, cât si în ceea ce priveste satisfactia clientilor.”

Mazda continua si procesul de consolidare a retelei de dealeri. Astfel, în aprilie TDM Cars îsi va începe activitatea în Bacau, iar Arian Motor îsi va extinde aria de acoperire si în Brasov. Ambii dealeri vor deschide show-room-uri noi, precum si unitati de service în orasele mentionate anterior.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mazda, statistici, piata din romania, vanzari, mazda6, mazda3, mazda2, mazda cx-7, cx-7

0 Comentarii pentru Vanzari record pentru Mazda in luna martie in Romania


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile