MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Vanzarile Mazda continua trendul ascendent
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Vanzarile Mazda continua trendul ascendent

Vanzarile Mazda continua trendul ascendent


poze Vanzarile Mazda continua trendul ascendent

Bucuresti, 6 august 2008 – Mazda a realizat un nou record în luna iulie. Compania a comercializat în România 207 vehicule ceea ce reprezinta o triplare a vânzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cumulat, în primele sapte luni ale acestui an, vânzarile Mazda au totalizat 1558 de unitati, o crestere de 341% fata de anul anterior. Volumul de autovehicule vândute de constructorul nipon în România în perioada ianuarie-iulie 2008 este mai mare decât cel înregistrat în anii 2006 si 2007.

Principalul model care a contribuit la volumul de vânzari ridicat din luna iulie este Mazda3 cu 66 de unitati comercializate. Acesta este urmat de modelul de clasa B – Mazda2 cu 55 de unitati, de Mazda6 cu 40 de unitati si de SUV-ul crossover CX-7 cu 32 de unitati.

Obiectivele Mazda în România sunt de a sustine trendul crescator impus, atingând astfel 5.000 de unitati vândute în 2010, echivalentul unei cote de piata de 2% (piata vehiculelor de import).

Mazda va continua sa investeasca si în serviciile acordate clientilor. Obiectivul companiei este de a creste numarul de puncte de vânzare Mazda, de la 15 în prezent la 25 de unitati în 2010. Se doreste obtinerea unei arii de acoperire geografica cât mai mare, astfel încât modelele Mazda sa fie cât mai accesibile potentialilor clienti.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mazda, statistici, piata din romania, vanzari, suv, mazda6, mazda3, mazda2, crossover, mazda cx-7, cx-7

0 Comentarii pentru Vanzarile Mazda continua trendul ascendent


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile