MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Volvo XC60 debut programat la Geneva Auto Show 2008
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Volvo XC60 debut programat la Geneva Auto Show 2008

Volvo XC60 debut programat la Geneva Auto Show 2008


poze Volvo XC60 debut programat la Geneva Auto Show 2008

Volvo XC60 debut programat la Geneva Auto Show 2008-1 Volvo XC60 debut programat la Geneva Auto Show 2008-2 Volvo XC60 debut programat la Geneva Auto Show 2008-3

Volvo a dat publicitatii de curand fotografii ale noului model XC60 Concept, o masina pe care intentioneaza sa o produca din 2009 pentru a face fata cresterii pietei de “vehicule utilitare premium”.

Proiectata ca sa fie urmatoarea treapta pentru cumparatorul marcii Volvo dupa modelul C30, combina veleitatile sportive ale lui C30 cu multe imbunatatiri practice. Noul XC60 Concept isi va face debutul la Salonul auto de la Detroit, iar productia de serie este programata sa inceapa in 2009.

In stilul tipic Volvo, siguranta este centrul de gravitatie al acestui vehicul. O noua imbunatatire legata de sistemul de franare automatic permite vehiculului sa anticipeze situatiile de franare puternica si brusca, si sa actioneze sistemul de franare inainte chiar ca soferul sa-l utilizeze, si chiar sa franeze in situatiile in care masina determina ca o coliziune este iminenta.

Volvo nu urmareste un public tinta pe categrii de varsta cu aceasta masina, ci un un stil de viata. Se adreseaza clientilor care au crescut cu tehnologie si acum se asteapta sa o regasesca in tot ceea ce utilizeaza. Volvo intentioneaza sa devina un lider pe piata utilizatorilor de tehnologie prin noi inovatii precum si prin satisfacerea noiler tendinte si stiluri. Modelul XC60 va continua tendintele recente ale marcii Volvo prin proiectarea de modele care se adreseaza tinerilor care se evidentiaza prin stil si care doresc o masina care sa se potriveasca perfect cu stilul lor de viata.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, salonul auto de la geneva, concept, volvo, salonul auto de la detroit, volvo c30, c30, volvo xc60, xc60

0 Comentarii pentru Volvo XC60 debut programat la Geneva Auto Show 2008


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile