MASINI.ODAT.RO - portal de masini noi, masini second hand, stiri auto si chestionare auto
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie continutul aceste pagini.
Termeni si conditii

In continuare sunt prezentate conditiile in care www.masini.odat.ro permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa nu utilizati serviciile furnizate prin intermediul site-ului www.masini.odat.ro

Nici un utilizator al acestui site nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service" asupra acestui site. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

Utilzatorul este de acord sa exonereze de orice raspundere www.masini.odat.ro pentru orice problema rezultata din folosirea serviciilor gratuite oferite prin intermediul siteului www.masini.odat.ro

Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. www.masini.odat.ro nu poate fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin acest site web.

www.masini.odat.ro nu garanteaza ca : serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra, serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori, orice eroare de program va fi corectata.

www.masini.odat.ro poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii. De asemenea, www.masini.odat.ro poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa contact[_at_]masini.odat.ro.

www.masini.odat.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. Am putea accepta unele legaturi, dar www.masini.odat.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de www.masini.odat.ro.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui www.masini.odat.ro sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Toate textele oferite spre publicare trebuie sa respecte legile tarii, sa fie decente, corecte, cinstite si sunt acceptate, sau nu, spre publicare la discretia www.masini.odat.ro. Datele continute sunt editate si clasificate dupa dorinta si necesitatea www.masini.odat.ro.
www.masini.odat.ro  nu raspunde moral sau material pentru eventuale prejudicii pe care un tert le-ar putea suferi în urma publicarii unui anunt în paginile site-ului. Raspunderea pentru autenticitate apartine exclusiv autorilor anunturilor. Pentru eventuale contestatii, www.masini.odat.ro pastreaza datele personale ale autorilor anunturilor.

Datele afisate în site-ul www.masini.odat.ro sunt destinate informarii publice. Desi depune toate eforturile în editare si la evitarea erorilor la introducerea acestor date, www.masini.odat.ro nu da garantii de nici un fel cu prvire la continutul informatiilor sau anunturilor si nu-si asuma nici o responsabilitate fata de continutul acestor date.

Orice prejudiciu sau pierdere de orice natura care apare datorita erorilor de introducere ori de preluare a datelor sau a omisiunilor de orice alta natura, datorate www.masini.odat.ro sau utilizatorilor sai, este declinata catre emitenti de anunturi sau de reclame si catre cei care utilizeaza aceste informatii (cititori).

Daca apar probleme ptivitoare la informatiile incluse in cadrul site-ului www.masini.odat.ro, va rugam sa ne comunicati pentru a le remedia. Paginile site-ului www.masini.odat.ro pot contine erori tehnice sau tipografice.

Desi datele se actualizeaza periodic, ele pot iesi din actualitate din diverse motive, independente de vointa si actiunile www.masini.odat.ro. Nu nu asumam nici o responsabilitate pentru asemenea situatii.

Toti cei care se folosesc de datele aparute în www.masini.odat.ro sunt sfatuiti sa citeasca atent detaliile înainte de orice accept de natura comerciala sau personala.

Verificati cu atentie datele si textul din formular înainte de a fi trimis spre publicare.

Anumite pagini ale www.masini.odat.ro pot contine legaturi cu alte pagini web. Noi nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul politicilor de confidentialitate ale altor pagini. Pentru a preveni accesul neautorizat, www.masini.odat.ro mentine bazele de date curate, asigura folosirea adecvata a informatiilor de interes general, protejeaza fizic, electronic si managerial tot siteul, incluzand informatiile de interes general cele despre utilizatori si cele care fac posibila functionarea si afisarea lor.

Toate chestionarele si intrebarile din acest site nu reprezinta materialul didactic pentru obtinerea permisului auto, ele au ca scop consolidarea cunostiintelor Dvs in domeniul rutier prin intrebari si raspunsuri. Chestionare si intrebarile din acest site nu sunt cele pe care le veti primi la examenul teoretic cu politia.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de www.masini.odat.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact[_at_]masini.odat.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

www.masini.odat.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduca la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

Pentru orice alte probleme legate de functionarea site-ului ne puteti contacta la adresa contact[_at_]masini.odat.ro.

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile